East Prefabricated Fale Gaosi (Shandong) Co., Ltd.

O lenei fa'aonaponei fa'aonaponei koneteina fela'ua'iga fale e mafai ona tu'u lava

Ua tele tausaga o matou finau pe talafeagai le fausia o se fale mai pusa uta.A uma mea uma, o koneteina e faʻaputuina, umi, tele, taugofie, ma fuafuaina e lafo toetoe lava i soo se mea i le lalolagi.I le isi itu, o koneteina fela'ua'i fa'aaogaina e mana'omia ai ni toe fa'aleleia tele ina ia fa'aola ai, o se faiga e galue malosi ai.Ioe, o nei fa'alavelave e le'i taofia ai tagata ma kamupani mai le fa'aliliuina o nei pusa u'amea i ni iunite mata'ina e pei lava o so'o se fale masani.
O le Plunk Pod o se faʻataʻitaʻiga sili lea o le fauina o se fale mai pusa faʻatau.Fausia e le kamupani Kanata o Ontario Northern Shield, o le faʻapipiʻiina o loʻo faʻaogaina se faʻasologa muamua e foia ai nisi o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma avanoa uumi ma vaapiapi i totonu o pusa faʻatau.Na matou vaʻavaʻai totoʻa i le faʻamaeʻaina o lenei masini i le Exploring Alternatives:
Ole 42 sikuea mita (450 sq ft), 8.5 ft le lautele ma le 53 ft le umi, ua mae'a toe fa'alelei totonu ma fafo, fa'a'ofuina ma fa'aofuina fafo ma se faiga fa'apipi'i gaoa Hardie.Ua mamanuina le masini mo le faʻapipiʻiina le tumau pe tumau ma e mafai foi ona tuʻu i luga o uili pe a manaʻomia.
O totonu o lenei potu moe e tasi e pei lava o soʻo se fale masani ma mea masani uma e te faʻamoemoeina.O iinei tatou te vaʻaia ai se umukuka o loʻo avanoa ma se potu malolo i tafatafa.O le potu malolo e tele nofoa, TV faʻapipiʻi i puipui, laulau kofe ma afi eletise.O iinei o le fata o se faʻaopoopoga o le umukuka ma, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o nofoa, e mafai foi ona avea o se nofoaga e 'ai pe galue ai.
O le fale e masani ona faʻamafanafanaina ma faʻamafanafanaina i se faiga e leai se paipa, ae o loʻo i ai foʻi faʻamafanafana faʻatasi ma faʻamafanafana laupapa i totonu o nofoaga faʻapipiʻi e pei o faletaele ma potumoe.
O le umukuka e ofoina atu se fa'atulagaga sili atu ona faigofie nai lo isi fale koneteina na matou va'aia, fa'afetai i le fa'atusa o le “mini-L” fa'apena fa'amae'a fa'atasi ma fata fa'a afu.O lenei mea e maua ai le tele o avanoa mo kapoti ma fale faigaluega mo le teuina ma le sauniaina o meaʻai, ma vavae ese lelei le umukuka mai le potu malolo.
O se puipui si'o u'amea uamea ma fata matala nai lo kapoti tetele pito i luga.O lo'o iai fo'i le ogaumu, umu ma le pusaaisa, fa'apea fo'i le avanoa mo se microwave pe a mana'omia.
Faatasi ai ma se seti o faitotoa faasee faapaologa, o le umukuka o loʻo faʻatulagaina e faʻaoga lelei ai le susulu o le la ma le ea.O lona uiga e mafai ona tatalaina - masalo i se terrace - ina ia faʻalauteleina avanoa i totonu, ma faʻaalia ai le tele o le fale nai lo le mea moni.E le gata i lea, o nei avanoa e mafai ona liua e faʻafesoʻotaʻi i isi fale faʻaopoopo, ina ia mafai ona faʻalauteleina le fale pe a manaʻomia.
I le faaopoopo atu i le umukuka, o loʻo i ai se isi faitotoʻa e mafai ona faʻaaogaina e fai ma faitotoʻa pe tatala e fai ma faitotoʻa faʻaopoopo e faʻateleina ai le ea faʻafefe.
O le mamanu o le faletaele sa manaia: o le faletaele na vaevaeina i ni potu laiti se lua nai lo le tasi le taele, ma sa i ai se misa po o ai na taʻele afea.
O le tasi potu sa iai se faleuila ma se tamaʻi vanu, ma o le isi “potu taʻele” sa iai na o lena, faatasi ai ma le isi vanila ma se faatanoa.Atonu o le a mafaufau se tasi pe sili atu le i ai o se faitotoa faasee i le va o potu e lua, ae o le manatu lautele iinei e talafeagai.Ina ia fa'asaoina le avanoa, o potu uma e lua e iai faitoto'a fa'ase'e fa'ataga e fa'aitiitia ai le avanoa nai lo faitoto'a suigi masani.
O lo'o iai se fale'oloa o lo'o fau i totonu o le alatele i luga a'e o fale'ele'ele ma ta'ele, fa'apea fo'i ma le tele o faleteuoloa fa'amau i puipui.
I le pito i tua o le pusa o loʻo i ai le potumoe, lea e lava tele mo se masiofo moega ma e iai le avanoa mo se fale teu fale.O le potu atoa e lagona le malulu ma le susulu faʻafetai i faʻamalama e lua e mafai ona tatalaina mo le faʻafefe masani.
O le Plunk Pod o se tasi lea o koneteina fela'ua'i e sili ona olaola ua matou va'ai i ai, ma ua ta'ua fo'i e le kamupani e mafai fo'i ona ofoina atu isi fa'afitauli fa'apitoa, e pei o le fa'apipi'iina o “solar trailers” e gaosia ai le eletise pe fa'apipi'i tane vai e teu ai vai..fa'apipi'i laina.
Mo i latou e fiafia, o lenei Plunk Pod o loʻo faʻatau nei mo le $123,500.Mo nisi fa'amatalaga, asiasi ile North Shield.


Taimi meli: Ian-03-2023