East Prefabricated Fale Gaosi (Shandong) Co., Ltd.

Toe Iloiloga: Fa'aalu 3 itula i le KLIA capsule hotel

CapsuleTransit o loʻo iai ni faʻasalalauga mataʻutia, e aofia ai se pusa samasama lanu samasama o loʻo totoe i le ogatotonu o le alalaupapa i Kuala Lumpur Malae Vaalele.Na vaʻaia e laʻu faatonu lenei faʻasalalauga i luga o se malaga i luga o le auala i nai masina talu ai ma fautua mai ou te faʻataʻitaʻiina mo aʻu lava.
Sa ou lele mai Sigapoa i Kuala Lumpur ma se malaga toe foi mai i le faaiuga o Novema, o lea na ou tusi ai se taimi puupuu e tolu itula e nofo ai i le faletalimalo faletalimalo ina ua uma ona taunuu.
O le fale talimalo ei ai le averesi o le 4 fetu i Google iloiloga ma sili atu i le 1600 palota.O se ulugalii na nonofo i le faletalimalo i le tolu masina talu ai na fai mai o se "nofoaga lelei" pe a tuai lau vaalele, ae o le isi tagata faʻaoga na fai mai o lona fale nofo lelei ma mama.
O le resitalaina o se savili.Na ou mauaina faʻamatalaga o laʻu tusifolau ma totogi se tupe teu o le RM50 e tusa ma le 11 USD.
O le nofoaga e nofo ai ua vaevaeina i ni ituaiga se tolu: o se moega e tasi i totonu o alii, tamaitai ma nofoaga fefiloi, o se moega lua i le vaega fefiloi ma se suite, o se tamai potu tumaoti.
E tusa ai ma le upega tafaʻilagi o femalagaaiga Budget Your Trip, o le nofo i Malaysia e tau ile RM164 ile po.O lona uiga e taugata le faletalimalo pe a fua atu na o ni nai itula na mafai ona ou faaaogaina ai fale.
E ui ose filifiliga taugofie pe afai e te nofo mo ni nai itula, e tusa ma le $150 mo le 24-itula nofo.Mo faʻamatalaga tau, afai o loʻo e suʻeina se nofo i le po, e lima fetu faletalimalo i Kuala Lumpur tau e tutusa.
O faletalimalo e le o lauiloa tele i lo latou mama, ae o le faletalimalo e sili atu ona mama nai lo nisi o faletalimalo fetu 3 na ou nofo ai.
E ui o faletalimalo e mafai ona vaapiapi ma pisapisao, o le faafeagai e moni iinei.Talu ai e le'i faaaogaina le moega pito i luga, sa le mafai ona ou lagonaina pe faalogoina se mea i luga.
O le leva o le afiafi na ou siaki ai i totonu o le faletalimalo, ma ou te lei vaaia le pisi o le avanoa ina ua pogisa.
O le ta'ele e lelei le fa'avevela ma le mamafa o le vai, ma o le faletaele e iai le bidet.O lo'o iai fasimoli ma fa'amago lauulu.
E vateatea le faletele ma tele le malamalama faanatura.Pau lava le mea e mafai ona faʻaleleia ai le tulaga o se masini faʻatau kofe poʻo se fata, ae e le faʻatagaina meaʻai ma meainu i totonu o le faletalimalo.
O le mea sili e uiga i lenei faletalimalo o le toʻaitiiti o malo iinei - e mafai ona ou malolo e aunoa ma le popole i le pisa pe faʻatali i le laina e faʻaoga le faletaele.


Taimi meli: Tes-29-2022