East Prefabricated Fale Gaosi (Shandong) Co., Ltd.

O fale ua uma ona fausia ua fausia i totonu o papa i le Vanu o Yucca.

Mo Yoni ma Lindsey Goldberg, na amata uma lava i se pepa lanu piniki i luga o se auala palapala i Joshua Tree lea e na o le faitauina, “Fanua e faatau atu.”
Sa vaai Yoni ma Lindsey ia i laua lava o ni tagata masani i le aai o LA i lena taimi ma sa leai se faamoemoe e faatau se fale e malolo ai, ae sa foliga mai o le pepa o se valaaulia—ae—e vaai faalemafaufau i se olaga ese.
E tusa ai ma le tala a le ulugalii, na asiasi atu le ulugalii ia Joshua Tree i se tasi o a la uluai tafaoga faamasani, ma i le taimi o le la aso faamanatu i le tausaga mulimuli ane, na foliga mai na sili atu ona muai faauuina nai lo le faalavelave.
O le numera lea na taitai atu ai i latou i se tagata fai fale, ona ia aveina lea o i latou i le tele o isi auala pefu, ma iu ai ina taunuu i le mea ua latou ta'ua nei o le fale o Graham.
O le vaaia o le fausaga u’amea mama mo le taimi muamua, sa pei lava o Yoni ma Lindsey o a la’ua tagata asiasi i le taimi nei, ma mafaufau po o fea moni le fale.
O le tuufua o le fale o Graham na matua tosina mai ai tagata e ona fanua o Yoni ma Lindsey Goldberg.“O le fale o Graham o loo i le pito o le auala,” o le tala lea a Lindsey, “o taeao uma lava matou te feala ai i luga, tago i se kofe, ma savavali i lalo o le auala lea faatoa uma…I le mamao ua siomia atoa i tatou.i totonu o maa ma faupuega maa, e foliga mai o Joshua Tree National Park.
“O lenei ala taufaaleaga atonu e foliga mai e fai si valea, ae o le taimi lava na matou ulu atu ai i lenei avanoa, na matou iloa ai o le mea tonu lava lea,” o le tala lea a Lindsay."Ma e tatau ona tatou mafaufau pe faʻapefea ona faʻatau se fale."
O le fale o Graham e tupu a’e i papa – e toetoe lava opeopea i luga o le vai.O le fale faifa'ato'aga e tu i luga o koluma tūsa'o ua fa'amauina i se fa'avae sima fa'amama, ma fa'aali ai le fale e opeopea i luga a'e o le laufanua.
E nofo i luga o le 10 eka i le 4000 futu i le Rock Reach i le fatu o le Vanu o Yucca, o loʻo siomia e vine juniper, laufanua gaoa ma laau paina.O lo'o si'omia e fanua faitele ma e na'o ona tuaoi o manulele lanumoana, hummingbirds, ma coyotes i nisi taimi.
“Ou te fiafia i le matagofie o le mamanu o le tulei-ma-toso ma le mafanafana o le malaga, e foliga mai ua e alu ese mai lou sone mafanafana,” o le tala lea a Yoni.
O le 1,200-square-futu Graham Residence e lua potu moe, o se faletaele fefaʻasoaaʻi, ma se avanoa e nonofo ai, 'ai, ma le umukuka.O le pito i luma o le fale e tatala atu i le 300-square-squat-cantilever porch, ae o loʻo i ai se faʻaopoopoga 144 sikuea sikuea o avanoa i fafo i tua.
O le fa'afale sa'o o le fale e matala i luga o se fa'apaologa fa'apaoloa e 300-futu-fa'afafa'atasi ma se fa'apaoloa e puipuia ai se vaega mai le la toafa.
Na tofia e Gordon Graham i le 2011, na filifili ai le ulugaliʻi e faaigoa le fale i le igoa o le tagata muamua, e faʻaaloalo i lana mamanu o le ogatotonu o seneturi.(E foliga mai e leʻi fausia e Graham le fale i le ogatotonu o le seneturi, ae na manaʻo ia i ai o se faitotoa.)
Fuafuaina e le Palm Springs-based o2 Architecture ma gaosia e le Blue Sky Building Systems, o loʻo faʻaalia ai le pito i fafo, moli uila, ma le kapoti walnut.O Graham na aofia ai le tele o luelue i le Mad Men series i le fale muamua, e aofia ai se kopi o le nofoa na faʻasalalau e Don Draper i le faʻaaliga o Palm Springs.
"O faʻamalama faʻamalama uamea o le ogatotonu o le seneturi, ma ina ua fausia e Gordon Graham lenei nofoaga, sa ia manaʻo moni lava e pei o le laa i tua i le taimi e te savali ai i totonu," o le tala lea a le tagata e ona le fale o Yoni.
"O le mamanu o lenei nofoaga o le ogatotonu o le seneturi.I lo'u manatu, e fetaui lelei mo se fale i le atunu'u, aua e le tele ni ou avanoa e teu ai, ae e te le mana'omia fo'i se tele o mea e teu ai,” o le tala lea a Yoni.“Ae e mafai ona avea ma se fale faigata le ola tumau.”
Na tuua e Yoni ma Lindsey le fale i le tele o mea e pei ona i ai (e aofia ai le tele o moli uila tuai o le ogatotonu o le seneturi), ae faaopoopo i ai se pu afi, papakiu, ma vai vevela i luga o se tuasivi lata ane e faʻafiafia ai uo ma Airbnb malo.
A o nonofo ese, na filifili Yoni ma Lindsey mo propane pe a manaʻomia le suʻeina o fafie mo le la afi, kuka, ma le taele i fafo.“O le uiga o la’u tala, e leai se mea e sili atu nai lo le ta’ele i fafo,” o le tala lea a Yoni.“Aisea e aumai ai se tasi i totonu ae mafai ona e ave i fafo?”
“Na matou iloa o le toatele o malo e nonofo iinei foi e le mananao e o ese pe a taunuu.Latou te le iloa o loʻo i ai a latou lava paka a le atunuʻu iinei,” o le tala lea a Yoni.“O lo’o iai tagata o lo’o savavali aga’i atu i le Joshua Tree o lo’o fa’amoemoe e o i le paka, ae aua lava ne’i o atu ona e manatu o lo’o i ai mea uma latou te mana’omia.”
O le fale e alu i le malosi o le la i le tele o le aso ae o loʻo fesoʻotaʻi pea i le grid pe a uma itula.Latou te faʻalagolago i le propane mo a latou afi, meaʻai, ma vai vevela (e aofia ai taʻele i fafo).
Fai mai Yoni ma Lindsey o le lua afi o se tasi lea o mea latou te fiafia i ai i totonu o le fale aua e mafai ai ona latou faatofuina i latou lava i le siosiomaga o tolauapiga.“E ui lava ina iai lenei fale matagofie e nonofo ai, e mafai ona fufui o tatou vae i le palapala, nofo i fafo, tao masimelo ma fegalegaleai ma tamaiti,” o le tala lea a Lindsey.
“O le mea lena e mafai ai ona e mautotogi, e mafai ona e sau e nofo iinei, e o mai tagata ia i matou aua e pei o se mea faapitoa e le mafai ona e taofia na o oe,” o le tala lea a Lindsey.
“Sa i ai sa matou tagata asiasi e 93 tausaga le matua na fia vaai i le toafa mo le taimi mulimuli.Sa fai a matou pati aso fanau, sa i ai ni nai aso faamanatu ma sa matua ootia le faitau i le tusi asiasi ma vaʻai tagata o faʻamanatuina iinei, ”o le tala lea a Yoni.
Mai fale fa'alelei i fale tetele o aiga, su'e pe fa'apefea ona fa'aauau pea ona fa'aleleia e fale ua uma ona fa'ata'atia le lumana'i o le fausaga, faufale ma le mamanu.


Taimi meli: Nov-23-2022