East Prefabricated Fale Gaosi (Shandong) Co., Ltd.

Le Fa'afefea na Folafolaina e Donald Trump Jr—ma le le manuia—e saunia se malutaga mo e matitiva o le lalolagi

O ia ma lana paaga ua faamoemoe e fausia le “miliona o fale” mo tagata matitiva i atunuu tau atiaʻe.E toetoe lava a latou le fauina se mea e tasi, ma tuua ai le au teu tupe i le faʻalavelave ma molia tagata aitalafu nai lo le totogiina o latou.
O le aiga o Trump e itiiti se lauiloa mo ana taumafaiga agaalofa, ae mo sina taimi, Donald Trump Jr na foliga mai o se tuusaunoaga.I tua i le 2010, na faia ai e Trump Jr. ma ana paʻaga pisinisi se tautoga faʻateʻia e fausia le faitau miliona o fale taugofie mo nisi o aiga sili ona matitiva o le lalolagi ma auina atu i atunuu i le lalolagi.Ua faailoa mai foi e le kamupani se fofo e foliga faavavega mo le eletise o fale: i le faaopoopo atu i pusa fale, o le a tufatufaina atu foi e le kamupani ni tamai uila afi eletise e mafai ona faapipii i luga o taualuga.
O le mea na tupu na sosoo ai e maua ai le malamalama i le auala e fai ai pisinisi a Don Jr, o se autu na suʻesuʻeina muamua e le New Republic and Type Investigations ia Setema talu ai.Matou te fia iloa atili e uiga i le tama matua a Peresitene Trump na avea ma toa i le motu o Big Lie.I lena tusiga, na matou faʻaalia ai le mea na tupu i le Don.Ua tautino Junior ma ana paaga e toe faafou se falemai naval muamua ma toe sii se tasi o faletalimalo fetu lima a Trump i North Charleston, South Carolina.Na latou tuua le falemai i se tulaga pagatia.E lei fausia lava le faletalimalo.E tusa ma le $33 miliona le tau o tagata totogi lafoga ma o Junior ma ana paaga na maua se tupe mama.Na taʻu mai ia te aʻu e se fai eletise o lē na vaaitino i le tafiesea o uaea apamemea, o le faalavelave e pei o se “mea moni o le soprano.”
Ae o Don Jr. ma ana paaga na o mai i North Charleston e faʻamuamua a latou pisinisi fale fale.
O fuafuaga faapisinisi a le kamupani, na maua talu ai nei e ala i la matou suʻesuʻega, e aofia ai ata o Donald Trump Jr. ma faʻamatalaga tau tupe o loʻo fautua mai ai le fiaselau afe o fale o le a fausia ma piliona i tupe maua.O le mea moni, na pau lava le mea na mafai ona matou mauaina o nai fale na fausia e le kamupani, e aofia ai le tasi mo le pulenuu o North Charleston, SC, o se kamupani tele sponsor, ma nisi o pusa na auina atu e le kamupani i fafo.
I le faagasologa, na latou tuliesea tagata teu tupe ma molia tagata o lo o nofo aitalafu ai nai lo le totogiina o mea sa latou aitalafu ai.Na faia e le kamupani ni folafolaga masalosalo e uiga i uila afi, fai mai le tele o tupe gau i ana lafoga, faaleagaina se ofisa loia laitiiti i le le totogiina o le selau afe tala i pili faaletulafono, ma mumusu e tuuina atu tagata faigaluega mo le kamupani.
E le gata i lea, e pei ona taʻu mai e se tasi o tagata faʻatau, o Don Jr. sa sili atu i le "tolu-card Monte" faʻatau nai lo le atalii agalelei o se piliona piliona e taumafai e fai lana faʻailoga.
Ina ia fausia le fale e maualalo tupe maua na latou mafaufauina, na manaʻomia e Don Jr. ma lana paaga taʻitaʻi, o se uo ua leva o Jeremy Blackburn, se falegaosimea e mafai ona fai ni vaega.Sa latou mauaina o ia i Karolaina i Saute.O le fale 158,000 sikuea sikuea sa faʻaaogaina muamua mo faʻapipiʻi panels ma faʻapipiʻiina i masini gaosiga mai le kamupani Austrian EVG.
O le paaga lona tolu a le kamupani, le faifaatoaga a le setete o Uosigitone Lee Eikmeyer, na ia teu faafaigaluegaina le lata i le miliona tala ma mulimuli ane tuuaia i faamaumauga a le faamasinoga e faapea na faaaoga e se tasi lana fuafuaga e gaoi ai lona tamaoaiga.
O le misiona lototele a le kamupani na tosina atu i ai le tele o tagata, e aofia ai ofisa faavaomalo ma Wall Street veterans."E mafai e tagata uma ona maua se manatu," o le tala lea a Christopher Jannow, o se tagata Amerika mai fafo e fau fale faletalimalo e nofo i Zambia o le na galulue puʻupuʻu ma Trump Jr. i le 2010. "O le mea e vaʻaia ai nei tagata o meafaigaluega.E matua moni ma fa'aaloalo.”EVG Equipment e tosoina paneta 3D o lo'o iai le fa'agogo i le va o fa'avaa uaea.A maeʻa le faʻapipiʻiina, e feula le sima i totonu o paneli, lea e mafai ai ona faʻamaʻa.O lenei tekinolosi ua leva ona i ai mo le tele o tausaga ma ua maua faʻaoga i soʻo se mea mai fale eli i luga o auala tetele pa.I tausaga talu ai nei, o le fausiaina o afi 3D panels ua avea ma se vaega laʻititi ae faʻatupulaia o le maketi o fale.
Fai mai Yannow na ia feiloai ia Don Jr. i le Trump Tower i le 2010 ao sailia se paaga US i le lotoifale i Zambia mo lana kamupani fou Titan Atlas Manufacturing.Sa muai faagaeetia Jannow.Na iloa e Don o se “aulelei tele,” na ia fai mai ai ia te au.Na te manatua le faasino atu e Junior o le vaaiga matagofie mai lona ofisa o le Trump Tower.“Na fai mai Don, 'Na fauina e lo'u tama nei fale maualuluga matagofie uma ma nei fale matagofie.E le mafai ona ou tauva i lenei mea.Ae o le mea e mafai ona ou faia o le fausia lea o le faitau miliona o fale mo tagata matitiva o le lalolagi,” o le tala lea a Yannow.
O manatuaga a Yannou e fetaui lelei ma mea a le Trump sa avea muamua ma tagata toe faaleleia o le faalapotopotoga a le Trump, ua liliu mai i le faasalalau o Michael Cohen, lea na iu ina fesoasoani ia Don Jr i mataupu faaletulafono e faatatau i le gaosiga o le Titan Atlas.“E te iloa pe aisea na ia iu ai i lenei pisinisi?”Fai mai Cohen i se faatalanoaga.“Aua e manao o ia e avea o ia lava.E le manao o ia e i lalo o le puipuiga a lona tama ma pulea i lona olaga atoa.E manaʻo o ia e suʻe tupe.E manaʻo o ia e suʻe tupe.E faia e tagata faavalevalea mea valea.”
I le 2010, o Trump Jr. ma Blackburn, o le paaga a Trump Jr. i se pisinisi faʻatasi a le falemaʻi na le manuia, faatoa faʻatauina le fale.I le 2010, na faʻatau ai e le ulugaliʻi fale ma meafaigaluega, faʻapea foʻi ma le silia ma le 10 eka o fanua, mai Charleston fai pisinisi Franz Meyer mo le $ 4 miliona.Na foa'i e Meyer le $1 miliona.Nai lo le galue i se faletupe, na malie Meyer i se faasologa o totogi e tusa ma le $10,000 i le masina mo le 10 tausaga.Ae ina ua uma ona totogi e lua, na taofia ai le siaki, e tusa ai ma faamaumauga a le faamasinoga.
Na molia Meyer ia Charleston ma manumalo ai i se faamasinoga le manuia.Ae o Alan Garten, o se loia mo le Trump Organization, na tetee i le Setete o Niu Ioka e fai ma sui o Titan Atlas Manufacturing, ma fai mai e leʻi faʻaalia lelei e Meyer mataupu pateni e fesoʻotaʻi ma ana meafaigaluega.Fai mai le faamasino o South Carolina e le mafai e Meyer ona maua le tupe sei vagana ua faia se faaiuga i le mataupu i Niu Ioka.Na fa’afeso’ota’i e le CNN ia Garten e uiga i lona a’afia i lea mataupu ma fesiligia ai Donald Trump Jr. ae leai se tali na maua.
E tusa lava pe faigata mea, na fai atu Meyer ia Trump Jr e faamanuia lona tama i lona aso fanau.Na taumafai Meyer e faʻapipiʻi mea ma Trump Jr e ala i le imeli ia te ia ma aioi atu ia i latou e faʻatautaia o latou eseesega."O nei mea uma o lona uiga o le tolopoina ma tau faaletulafono," na tusia ai e Meyer.Na tali Trump Jr.: “E tatau ona e talitonuina lau fautuaga ma o le a matou faia.O tagi [i mataupu pateni] e totogi ai le tau ma faaletonu o le meatotino.”I se isi faaupuga, e te le ofi i totonu o matou taga loloto.O le mataupu a Niu Ioka o loʻo faʻamoemoe e foliga mai na faʻamalosia Meyer i se faʻamautu e tele faʻamatalaga e taʻu mai ia i matou e matua itiiti lava nai lo le mea e tatau ona totogi.
Na fai mai Mel ia te au e le manao e talanoaina mataupu tiga."Ou te le fiafia e talanoa i loʻu taimi ua tuanai ma le Trump organization.Na ou sao mai i taunuuga o laʻu mafutaga, tuua i tua ma agai i luma i loʻu olaga.Ou te talitonu i se taupulepulega lautele ma fefaʻatauaiga faapisinisi e manino lava e mafai ai ona e tusi e uiga i soʻo se autu e te manaʻo e faʻamalamalamaina, "na tusia e Meyer i lana imeli.
O le alii faipisinisi o Bronx o Carlos Perez sa faapena foi ona faagaeetia i le tautinoga a Don Jr. ma lona naunautai i le taimi muamua.Na faʻamoemoe Perez e avea ma tagata fai pisinisi ina ua malilie ma lana paaga i le kamupani Tunisia Tactic Homes e faʻatau 36,000 Titan Atlas fale pusa e tusa ma le $ 900 miliona, lea na ia fuafua e lafo i Sasaʻe Tutotonu.“Na iloa au e Don Jr. mai ia Atamu;Sa na o aʻu o se tamaititi Dominican na ola aʻe i Washington Heights.Ae sa ia faaalia le fiafia.E tele sona uiga,” o le tala lea a Perez.I se itu, e manaʻomia le fefaʻatauaʻiga, talu ai e leai ni tupe a Tactic Homes e faʻatau ai nei pusa uma.Fai mai Perez, o Trump Jr. ma Blackburn na unaʻia paaga e toʻalua e sainia le fefaʻatauaʻiga mataʻutia, ma finau o le fefaʻatauaiga o le a fesoasoani i itu uma e lua e maua ai tupe.
Tactic Homes totogi Titan Atlas e tusa ma le $115,000 mo seti e tolu o fale;o loʻo fuafua le kamupani e fausia fale ma faʻaaogaina e fai ma faʻataʻitaʻiga, mauaina o tupe mai tupe a le setete - i le sailiga o PR lelei pe a maeʻa le tetee a Arab Spring - e faʻatonu le faitau afe o isi.Ae ina ua taunuu le container, sa tusi atu le paaga Farani-Tunisia a Peres ia Blackburn ma Don Jr e faasea ona ua tumu le container i “ lapisi,” ma faaopoopo atu i se isi imeli “leai ni faamalama, leai ni faitotoa, leai ni kapoti, leai ni paipa, leai. eletise.”, leai ni uaea, leai ni mea fa'apipi'i.”E oo lava ina ua uma le valaau a Perez ma le Trump Tower asiasi, imeli na ou mauaina mulimuli ane na faaalia ai le musu o Trump Jr. e toe solomuli i lalo, mulimuli ane tweeting: O le imeli a Perez na taʻua o tuuaiga o le "valea."O le mea moni, o le uta mai Tunisia o se tasi lea o le tele o mataupu na iai faʻafitauli i uta.
Va'ai le TAM Toolkit i le fuafuaga fa'apisinisi.Ua folafola e le kamupani e toe suia fale taugofie i le lalolagi atoa, ae ua tuua aitalafu ma lafoga e lei totogiina.Ata: Fuafuaga pisinisi mai le Titan Atlas Manufacturing
O Perez, o le na feiloai mulimuli ia Junior i le Trump Tower, o loʻo faʻamoemoe pea mo se ituaiga tupe toe faʻafoʻi.“E tele lo’u faaaloalo mo lenei alii,” o lana tala lea.“Ma sa ou manatu atonu o le a vaai Don mo ia lava e valea le le toe faafoi mai o a matou tupe.”Ae nai lo lena, na taʻu atu e Trump Jr ia te ia se mea na ia fai mai e le galo ia te ia.“Na fai mai Don, 'Faalogo, Kalosi, e te iloa lo'u tama,'” o le tala lea a Perez.“Ana fai e lo’u tama lenei mea, semanu na te molia outou.”Ou te iloa le uiga o lena mea – ana faapea o tama, e le faaaloalo tele o ia e talia ai se talosaga e toe faafoi ai tupe.”
O le pule sili o le Faletupe o Phillips Lee na auai ma le le iloa i taumafaiga a Titan Atlas Manufacturing e faatosina mai ai le aufaipisinisi.Lee, mai Niu Ioka, sa galue muamua mo Société Générale, e lauiloa i Wall Street o SocGen, faʻatautaia lana vaega o tupe faʻatau atu.O lona tomai faapitoa o le faʻatulagaina lea o fefaʻatauaiga tau tupe e ala i le EXIM, le faletupe e auina atu i fafo-faʻaulufale mai a le malo tele.
Fai mai Lee, na taʻu atu e le tagata faigaluega a Titan Atlas ia te ia o Titan Atlas e faitau selau miliona tala i aitalafu a le malo a Nigeria.I le SocGen, na tusi atu ai Lee i le Minisita o Fale a Nigeria ia Setema 2011 e uiga i le ofo a lana faletupe e faatulaga se $298 miliona nonogatupe mai le Federal Ministry of Housing and Lands e faatau ai fale mai Titan Atlas.Na te le'i tali mai lava.Fai mai Lee na ia tusia ni tusi faapena i ofisa sinia o le malo i le lalolagi atoa na ia iloa e fiafia foi i oloa a Titan, e aofia ai le peresitene o Zambia.
E leai se taitai o le lalolagi po o se malo na tali atu i le tusi a Lee.Sa masalosalo tagata ofisa o le faletupe.O lea na filifili ai Lee e alu i Karolaina i Saute e asiasi i le falegaosimea lea na faatauina e Trump Jr. ma Blackburn e “kiki ma taia,” e pei ona ia fai mai ai, o se kamupani fiasili.“Sa ou manao ia mautinoa o loo i ai se kamupani moni ma se mea i fafo,” o le tala lea a Lee.O le malaga na foliga mai na tau leai se faamoemoe ia te ia.“E na o se fua laititi lava,” o lana tala lea.“O se ta’otoga auivi e le’i lelei ona fausia.Sa tele naua avanoa avanoa.”
Na manatua e Lee le talanoaina o le mea na taʻua e le kamupani o se fefaʻatauaiga faifai pea.I se tasi o fefaʻatauaʻiga faʻapitoa: "Na ou fesili, 'O le a le tele o lenei fefaʻatauaiga?'Fai mai [paaga Titan Atlas], “O le a 20,000 iunite,” o le tala lea a Lee.“Sa ou fai atu, 'O le a lenei mea?'Sa ou aumaia i fafo se calculator ma faapea atu, “E piliona tala lena.Faamalie atu, e le tupu lenei mea.O se fa'avasegaga fa'amamafa.Meafaitino – 500 iunite.Mulimuli ane, e tusa ai ma Lee, o lana mafutaga ma Titan Atlas na malepelepe, e leʻi maeʻa ai ni galuega tetele.
O le Atlas Titan e iai isi faʻafitauli.I le 2011, na molia ai le kamupani e se ofisa le tumau e taʻua o le Alternative Staff, lea e sapalai ai tagata faigaluega i fale gaosimea.I se konekarate na sainia e Kimble Blackburn, tama o Jeremy Blackburn, o le na auai i Titan Atlas i lena lava tausaga, Alternative Staffing na malilie e tuʻuina atu i le kamupani ni tagata faigaluega eseese.Na totogi atoa e Titan Atlas ulua'i pili e fa ma totogi se vaega ole pili lona lima.Ae ina ua maeʻa, e leʻi faia e le kamupani ni totogi mo le isi 26 vaiaso, e tusa ai ma le tagi, e ui lava i le tuʻuaʻiga a le aiga o Trump ma le au fai pisinisi laiti ma "tagata Amerika ua galo."
Na taʻu mai e Ian Cappellini, le pule o le Aufaigaluega Alternative, na ofo atu e le kamupani ia te ia se folafolaga o le totogiina.Mulimuli ane, i faamaumauga a le faamasinoga, na taʻua ai e Titan Atlas e leʻi totogiina ona o nisi o ana tagata faigaluega o loʻo i ai faʻamaumauga solitulafono.O le mea e ofo ai, o Kimble Blackburn, o le Titan Atlas ofisa na sainia le konekarate, e iai foi sona lava tala faasolopito.I le 2003, na ia ioeina ai moliaga e 36 o le taufaavalea ma faasalaina i le 15 tausaga i le falepuipui.Na taʻua e le Loia a le Itumalo o Sevier Don Brown i lena taimi, o le mataupu "e le masalomia o le taufaasese sili lea na faia e se lala sooupu a le malo o Iuta."(O moliaga na aveesea mai faamaumauga solitulafono a Blackburn i le 2012.)
A uma, imeli na maua e le New Republic and Type Investigations o loʻo faʻaalia ai na mafai e Trump Jr. ona maua se faʻasalaga 12-sene mai Alternative Staffing.I le 2013, na tusi atu ai Trump Jr. i ana paaga, ma faʻamaualuga e mafai ona ia "faʻatoʻaina se $65,000 tagi faasaga ia i matou i masina taʻi tolu $ 7,500."
Na fesoasoani foʻi Don Jr. i le faʻalauiloaina o le oloa, le TAM wind turbine, lea na fai mai le kamupani o le "sili ona lelei faʻamaonia savili turbine i luga o le maketi."
O le talosaga faapisinisi na ou mauaina e aofia ai se ata o Donald Trump Jr. ma Jeremy Blackburn i luga o le taualuga o Trump's Soho, ataata i luma o se tasi o masini faʻapitoa.
Agagavale: Jeremy Blackburn i luga o le taualuga o Trump's Soho i se ata na auina atu i le aufaipisinisi e ono teufaafaigaluegaina e Donald Trump Jr. Taumatau: o se matagi ua le manuia mo le faatauina atu e la latou kamupani.ATA: MAI LE TITAN ATLAS PRODUCTION BUSINESS PLAN
O se tasi o nai tagata fa'atau na fa'atauina se pusa fale TAM na ta'u mai ia te a'u e faapea, i ni nai aso talu ona taunuu le pusa fale i Haiti i le 2011, na aliali mai ai se isi pusa uila afi ma le faitau afe tala tinoitupe i luga o le pili o le kiliva lea na foliga mai e leai se aoga.mea.Na taʻu mai e le tagata na mauaina, Jean-Claude Assali, ua le mautonu o ia aua na te leʻi faʻatonuina le oloa.Ae e talitonu o ia o le a fesoasoani e foia ai le motusia soo o le eletise na sosoo ai ma le mafuie faataumaoi o Haiti i le 2010. Talu ai na folafola atu foi e le alii faipisinisi laitiiti Haiti e mafai ona avea o ia ma sui faatau i se kamupani e taitaia e le atalii o le piliona piliona o Donald Trump, na filifili ai Assali. e totogi.Ae na faʻamaonia le leai o se aoga o le turbine, o le tala lea a Assali, ma faʻamatalaina o se mea e leʻi faʻapipiʻiina ma e foliga mai o loʻo misi.
O le avanoa maualalo e faigaluega ai mo Donald Trump Jr. i Haiti e leʻi oʻo mai lava.E oʻo atu i le 2012, Titan Atlas Manufacturing na paʻu i faamasinoga ma aitalafu ma alu ese mai pisinisi.
Ina ua ou talanoa ia Asali i luga o le laina telefoni feʻaveaʻi mai Port-au-Prince, o loʻo tagi pea o ia i le tiga o le leiloa.Sa ia mana’o ou te ta’u atu ia Donald Trump Jr e le o ita o ia poo lona tama, ae e tatau ona ou ta’u atu ia Donald Jr e manao e toe faafoi mai le tupe.
O le Titan Atlas Manufacturing foi na faʻaaogaina se pusa faʻamalosi feterale a Obama e ala i le faʻatau atu o le lima TAM wind turbines i le taulaga o North Charleston.Mo sina taimi na faʻapipiʻiina i luga o le taualuga o le maota o le aai.Na folafola e Titan Atlas e tuʻuina atu i le taulaga le 50,000 kilowatts o le eletise i le tausaga, e lava e faʻamalosia ai fale e 50 mo le masina.O se tusi mai le kamupani i le pulega o fesoasoani a le feterale o loʻo taʻua ai, "O lenei turbine e pateni ma e leai se isi turbine e faʻatusalia i le mamanu poʻo le faʻatinoga.E leai se isi fa'atauva iloga po'o oloa fa'atauva e talafeagai mo lenei talosaga."polokalame ma fa'aoga.ua na o le pau lea o le puna o lenei oloa.”O le pulenuu umi o North Charleston Keith Summi, o ia lea na sainia le tauofoga ma le faʻatupeina o le feterale, o le a faʻaauau pea ona tausia le konekarate ma le Falemaʻi a le Neivi.I le taimi lea, sa faʻasalalau e Sammi le poloketi o le uila afi, ma taʻu atu i le Charleston Post ma Courier, "O se vaega o tekinolosi faʻapitoa o loʻo matou taumafai e aumai i totonu."
Ae o le turbine e foliga mai e leʻi faʻaalia se malosi faʻapitoa ma na aveese faʻaeteete i le 2014 i le tau o le taulaga i ni nai tausaga talu ona faʻapipiʻiina.O le fesoasoani a Summi, Julie Elmore, na tusi atu i le aufaigaluega a le aufono e taʻu atu ia i latou le mea na tupu ma le mea e fai pe a valaau le aufaasālalau.Na ia tusia e manaʻo e faʻamautinoa o tagata faigaluega e le "faʻalavelaveina," ma faʻaopoopo mai e le manaʻo le taulaga e "togi atili tupe ia i latou ona e leai se auala moni e fua ai a latou gaioiga."
Leitioa le galue TAM turbines, na taʻu mai ia te aʻu e le tagata tomai faapitoa o le malosi o le matagi, Paul Gipe, ma taʻua a latou mamanu e sili atu le leaga nai lo le pseudoscience."O le mamanu muamua o Windtronics e tau le mafai ona taʻavale se matauila 100-watt i le tausaga atoa," o le tala lea a Gaip.
"O le uluai mamanu Windtronics sa i ai ni faʻafitauli o loʻo faʻaogaina se matauila 100-watt i le tausaga atoa."
I se faatalanoaga ma aʻu i le 2018, Blackburn, nai lo le fesili e uiga i le turbine e le o galue e pei ona folafolaina, fai mai o ia ma Don Jr. e le tali atu aua, o le mea moni, o Titan Atlas na o le toe faʻailogaina o se oloa ese."E pei o le Ford Motor Company i le lotoifale e le faia Fords ae faʻatau atu," o le tala lea a Blackburn."Matou te faʻatau atu uila afi, o se vaega o la matou seti o [faiga] tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia e maua ai lou lava malosi.O lea matou te fa'atau atu turbine, ae matou te le fauina ni turbines.”ina ua taʻu atu e le kamupani i le Charleston Post ma le Courier o Titan o le a faia pe tusa ma le 100 galuega gaosiga o turbine i lana fale gaosi North Charleston.E le gata i lea, o le Titan Atlas investor presentation na matou mauaina o loʻo faʻapea mai o loʻo fuafua le kamupani e faʻalautele i le Aai o Mekisiko ma le "120,000 sq. ft., 3 laina gaosiga mo le lagolago ma le gaosiga o uila afi.
Talu mai le fasiotiga mataʻutia o le TAM Energy Vice President Robert Torres ia Iuni 2011, ua avea Kimble Blackburn ma tagata autu i Titan Atlas e ui lava i lona talaʻaga o le taufaasese.Na tauaveina e le toeaina o Blackburn le tele o matafaioi a Torres, e aofia ai le avea ma tagata e fesootai i le aai mo Titan Atlas ina ua maea le faatauina atu o uila afi ma faakonekarate isi tagata faigaluega.
I le Red Robin burger joint e latalata i Atlanta, na faasoa mai ai e le atalii o Torres Scott ia te au le iPhone tuai a lona tama, lea o loo i ai feau tusitusia e faatatau i lana galuega.Na taʻu mai e Torres Jr. ia te aʻu, ina ua faʻamaonia e Don Jr. o ia o le VP o le TAM Energy i le faaiuga o le 2010, sa i ai lona tama i le militeli mo ni nai tausaga ma sa matua fiafia lava o ia, o se feau tusitusia e faʻamaonia ai le tala.
Ina ua ou faatalanoaina Jeremy Blackburn i le faleteuoloa muamua o Titan Atlas i le 2018, na ia manatua le taeao na maliu ai Torres.“Sa ma telefoni ma ia pe tusa o le 5:30 i le taeao ma e lei sau o ia i le matou fonotaga i le 7 i le taeao, o lea na ou alu ai i lona fale i le 8:30 i le taeao ma sa latou tuliesea o ia,” o le tala lea a Blackburn.Na taʻu mai e Scott Torres ia te aʻu o Blackburn na faia se sauniga faʻamanatuga mo Torres ina ua ia faʻaalia i North Charleston.Fai mai o ia na taʻu atu e Blackburn ia te ia e ono le fiafia lona tama i faafitauli i le galuega, atonu e fesoʻotaʻi ma se mea tele ma Saina.
E ui ina e le o manino poo le a tonu le mea na tuuaia ai le feutagaiga ma Saina, ae o le matou suesuega ua iloa ai ni konekarate se lua e ono faitau selau miliona tala le tau.O le uluai pisinisi tele na faia i le 2010 ma le kamupani Mekisiko KAFE.
O le konekarate ma le KAFE e mataʻutia, fai mai o le a tuʻuina atu e le TAM le 43,614 TAM kits, lea o le a faʻaaogaina e KAFE e fausia ai "fale o le militeri" mo le malo o Mekisiko, ma maua ai le tau atoa o le fefaʻatauaiga i luga atu o le $ 500 miliona.E tusa ai ma le lipoti a Blackburn ma punaoa i Mekisiko, na malaga Trump Jr. ma Blackburn i Sonora, Mekisiko ia le itiiti ifo ma le tasi i le 2010 e feiloai ai ma ofisa sinia o le pulega.
Ina ua ou suʻesuʻeina KAFE, na ou iloa ai e laʻititi tele le kamupani ma o lona ofisa e i luga aʻe o se faleoloa meafale i Mexico City.E faigata ona maua se tasi e iloa se mea e uiga i le kamupani, ae na ou sailia se tagata faigaluega muamua, o se pule, o le na talosaga e aua neʻi taʻua ae na tuʻuina mai ni faʻamatalaga e uiga i se konekarate uiga ese ma Titan Atlas Manufacturing.Ioe, o lona pule, o Sergio Flores, e tele talanoaga ma Titan Atlas, ae i le mea sili na ia iloa, latou te leʻi lafoina lava pusa TAM i Mekisiko.
Matou te leʻi mauaina se faʻamaoniga e iai ni fale na fausia i Mekisiko e faʻaaoga ai pusa Titan Atlas.E lei tali mai Donald Trump Jr i ni fesili e uiga i le maliega na auina atu e le CNN ia te ia e ala i lana loia.Fai mai le aufaipisinisi ma tagata faʻatau e pei o Carlos Perez na taʻuina atu ia i latou e uiga i lenei mea ma isi faʻamatalaga taua e fai ma faʻamaoniga o le gafatia o le kamupani.O le kamupani loia a Niu Ioka Solomona Blum Heymann na tusia le konekarate ma faamaeaina isi galuega mo Titan Atlas.O le kamupani na faamatalaina i le molimau a Blackburn o se "faufautua faaletulafono" ia Titan Atlas.Ae e lei totogiina lava e kamupani le $310,759 e galulue ai i Titan Atlas, e tusa ai ma le faila o le gaumativa a Blackburn i le 2013 ma se punavai latalata i le kamupani.O punaoa na taʻu mai ia te aʻu o Don Jr na aafia patino ma fai mai o le kamupani na "faʻilaloina" e Don Jr ma Blackburn, ma faʻaopoopo mai o le kamupani pepelo i le ofisa loia ma folafola atu e totogi "pe a maeʻa le poloketi".
E le na'o Solomona Blum Heymann le ofisa loia e le'i totogiina e le Titan Atlas Manufacturing.O Mendelsohn ma Drucker, o le ofisa loia a Philadelphia o loʻo fai ma sui o le kamupani i se feeseeseaiga pateni, ua faʻamaonia le sili atu i le $ 400,000 i le faʻamasinoga faasaga ia Titan Atlas, e aofia ai pili e leʻi totogiina ma tului.E tele faʻamatalaga e taʻu mai ia te aʻu o Titan Atlas naʻo le $ 100,000 na totogi ae o isi e leʻi totogiina."O le faamaumauga o lenei mataupu o loʻo faʻaalia ai se talaʻaga o le tuai," na tusia ai e le Faamasino o le Itumalo o Amerika Michael Bailson i le 2013. "O loʻo faʻaauau pea ona solia e Titan le mataupu faavae e tatau ona avea kamupani ma sui o se loia.I le 24 masina ua tuanaʻi, e fa ofisa loia na mumusu e fai ma sui o Titan ona o Titan ua le mafai ona totogi mo le faʻatagaina faaletulafono na maua.
Tusa lava pe fa'ate'aina e Titan totogifuapauina fa'aletulafono e ono, e mafai lava ona fa'amanuiaina e Don Jr le aitalafu e le'i totogiina.Na maua e le TNR kopi o lafoga a le malo tele a Don Jr. 2011 ma le 2012 Titan Atlas Manufacturing, lea na fa'atumu i luga o se pepa ua ta'ua o le K-1.I le tausaga e 2011, na fa’ailoa mai i fa’amaumauga o lafoga e $1,080,373 le tupe leiloa a Don Jr.I le 2012, na leiloa ai le $439,119.
O le toe fo’i mai ua tula’i mai ai se fesili matuitui ia Don Jr, pe i ai ni aitalafu a le ulumatua a le sa avea muamua ma peresetene e le’i totogia, ona fai atu lea o ia aitalafu e toe totogi.Mo le manino, matou te le iloa pe na le totogia tupe alu i lana lafoga.Na matou fesili pe toesea e Trump Jr. tupe faʻaalu e leʻi totogiina, ae leai se tali na maua.
O toesega o loʻo faʻamanatu ai le mea na lipotia e le New York Times i lana tusiga autu i lafoga a Peresitene Trump, lea na fai mai na manaʻomia e Trump Sr. ni tupe gau tele ma masalosalo ina ia maua ai le $ 72.9 miliona o lafoga toe faafoi.
Trump Jr.'s Titan Atlas lafoga toe faafoi e aofia ai toesega o le $431,603 i le 2011 ma le $492,283 i le 2012 mo le mea na ia taʻua o "tupe faʻapolofesa," o se vaega e aofia ai tupe faʻaalu faaletulafono ma tausitusi, e tusa ai ma le IRS.O toesega e lua tausaga e silia ma le $923,000 o tau na lipotia.


Taimi meli: Feb-16-2023