East Prefabricated Fale Gaosi (Shandong) Co., Ltd.

Fa'ato'a uma: aisea ua liliu atu ai le au fa'atau taugata i le fa'aogaina

O le lavelave, o lo'o i totonu o tovine i Kalefonia i Napa Valley, o lo'o i le amataga o le mamanu.
I le faaopoopo atu i le nofoaga autu (lea o Oakland, Calif. tusiata o Toby Long o loʻo taʻua e pei o le Napa barn style), o le poloketi e aofia ai se fale taʻele ma fale paʻu, na fautua mai ai Mr. Long.O se fale tifaga, potu tele conservatory style, vaita'ele, jacuzzi, umukuka taumafanafana, vaita'ele tele atagia ma patios fafo aumaia le pati i le fale.Ae e ui lava i lona tulaga ese, o le fale mautotogi o se tasi lea o le faʻatupulaia o numera o fale faʻaonaponei faʻaonaponei o loʻo faʻaalia i le Iunaite Setete e faʻaaoga ai mea faʻapipiʻi, faʻapipiʻi.
O tagata e sili atu-maualuga tupe maua, o loʻo faʻamalosia i se vaega e le manaʻomia mo le faʻaesea saogalemu i le taimi o le faʻamaʻi, o loʻo filifili e fausia nei fale, lea e mafai ona tau miliona, pe a le o le sefulu miliona tala, aua e sili atu ona lelei le fausiaina, ma sili atu le lelei, ma e sili ona taua, e le pei o tu ma aga masani.e mafai ona fa'amae'a vave nai lo auala faufale i luga ole laiga.
O Mr Long, o le na fausia fale muamua i lalo o le igoa Clever Homes mo le silia ma le luasefulu tausaga, fai mai o le ituaiga o le "ala mai i lona moe Amerika.A e taʻua fale faʻapipiʻi poʻo fale faʻapitoa, e mafaufau tagata i le maualuga, maualalo le lelei.o lana talatuu taugofie o se faiga lavelave.”
Steve Glenn, Pule Sili ma na faavaeina le Plant Prefab i Rialto, Kalefonia, na fausia pe tusa ma le 150 fale, e aofia ai le 36 i Palisade, o se nofoaga faaseʻe i le Vaituloto o Tahoe o le Olimipeka Valley, lea e faʻatau atu mo le $1.80.miliona i le $5.2 miliona.
"O fale muamua e lauiloa i Scandinavia, Iapani ma vaega o Europa, ae le o le US," o le tala lea a Mr. Glenn.“I nai tausaga ua tuana'i, ua matou vaaia ai se fa'atuputuga tele o oka;o nisi e fesoʻotaʻi ma Covid ona o tagata e iai le tomai e filifili ai le mea latou te fia faigaluega ma nonofo ai.
O le faiga o le fausiaina o le Plant Prefab e maua ai se auala lelei ma vaʻaia e fausia ai fale maualuluga i le vaitau puupuu o le fausiaina o le Vaituloto Tahoe, pe a faʻapitoa le le lava o tagata faigaluega i le US West Coast, o le tala lea a Brown Studio ma le pule o Lindsey Brown.na fuafuaina e le kamupani faavae le atinae o Palisades.Prefab "e faʻasaoina i matou i le faʻalavelave o le faʻafefeteina o le mamanu," o lana faʻaopoopo mai lea.
E ui lava o le fale feaveaʻi muamua na faʻamauina i le 1624 - na faia i fafie ma lafo mai Egelani i Massachusetts - o le manatu e leʻi faʻaaogaina i se fua tele seia oʻo i le Taua Lona Lua a le Lalolagi, pe a manaʻomia e tagata ona vave fausia fale taugofie.e manaia tele se'ia o'o i le tausaga ua tuana'i pe lua, o lo'o fa'aaogaina e le au faufale faufale mo fanua tumaoti ma fale mautotogi taugata.
E le o se filifiliga taugofie lea.O le tau averesi o se fale fa'aleaganu'u ua mae'a ona faia e i le va o le $500 ma le $600 i le sikuea futu, ae masani lava e maualuga atu.Pe a faʻaopoopoina le fuafuaga o nofoaga, felauaiga, faʻamaeʻaina ma le faʻaleleia o fanua i lenei mea, o le tau atoa o le faʻamaeʻaina e mafai ona faʻaluaina pe faʻatolu foi.
"O nei maota faʻaonaponei e tulaga ese," o le tala lea a Mr.Fai mai Long.“E le to’atele tagata e faia lena mea.Ou te fausia le 40 i le 50 fale ua uma ona fai i le tausaga, ma e na o le lua pe tolu o fale tetele.”
Na ia faʻaopopoina o fale faʻapipiʻi e mafai ona avea ma se filifiliga aoga i nofoaga taugata e pei o Telluride, o se faaseʻe ma tapolo tapolo i Colorado, lea e mafai ai e le kiona Rocky Mountain taumalulu ona faʻalavelaveina taimi faufale.
“E faigata ona fau fale iinei,” o le tala lea a Long.“O le fausiaina o se fale i luga o le faasologa a le tufuga e mafai ona alu i le lua i le tolu tausaga, ma e puupuu le taimi o le fausiaina ona o le tau.O nei mea uma e faʻamalosia ai tagata e suʻesuʻe isi metotia faufale.E mafai ona faapuupuuina ma faafaigofie au taimi e ala i le galulue faatasi ma paʻaga falegaosimea.
Na ia faʻaopopoina e mafai ona fausia fale faʻapitoa i le tasi vaetolu poʻo le afa o le taimi e manaʻomia ai metotia faufale masani."E mafai ona matou faʻamaeʻaina le poloketi i le tausaga nai lo le lua pe tolu tausaga pei o le tele o taulaga," o lana tala lea.
E lua ituaiga autu o fale masani masani i luga o le maketi e avanoa mo tagata fau fale taugata: modular ma panel.
I se faiga fa'apitoa, o poloka faufale o lo'o fausia i totonu o se falegaosimea, fe'avea'i i le nofoaga, tu'u i luga o le crane, ma fa'amae'aina e konekarate lautele ma le au faufale.
I faiga masani fa'apipi'i fa'apipi'i, panels fa'apipi'i fa'atasi ma se fa'afu'a fa'amama e gaosia i le falegaosimea, afifiina mafolafola, ma lafo i le nofoaga fa'apotopotoga mo le fa'apotopotoga.
O le tele o mamanu faufale a Mr. Long o le mea na ia taʻua o le "hybrid": latou te tuʻufaʻatasia elemene modular ma panel ma tu masani faufale i luga ole laiga ma, faʻalagolago i le fale gaosi fale muamua, o se faiga faʻailoga faʻapitoa e aofia ai uiga eseese o mea uma e lua.
Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Napa Valley Estate, o le faʻatulagaina o laupapa na muai faia.E 20 modules i totonu o le poloketi - 16 mo ​​le fale autu ma le 4 mo le fale taele.O le fale o le pati, na fausia mai fausaga laupapa ua uma ona fai, na fausia mai se falesa ua uma ona liu sa ta'e ma toso i le nofoaga.O nofoaga autu e nonofo ai o le fale, e aofia ai ma le potu iila tele, e na o le pau ia o vaega o le galuega fau i luga o le nofoaga.
"O galuega faatino e maualuga tupe teufaafaigaluega ma faufale lavelave ma fetaui lelei o le a i ai pea se elemene o le fausiaina i luga ole laiga," o le tala lea a Mr. Long, ma faaopoopo atu o mea lelei ma foliga o fale masani o mea ia e siitia ai tau.
O le tusiata o Joseph Tanny, o se paaga i le kamupani a Niu Ioka RESOLUTION: 4 ARCHITECTURE, e masani ona galue i luga o le 10 i le 20 mea taugata "hybrid" galuega faatino muamua i le tausaga, tele i New York's Hamptons, Hudson Valley, ma Catsky pitonuu.fuafuaina e tusa ai ma tulaga LEED.
"Ua matou iloa o le auala faʻapitoa e maua ai le sili ona taua i taimi ma tupe faʻatusatusa i le tulaga atoa o le galuega atoa," o le tala lea a Mr. Tunney, tusitala faʻatasi o Modern Modularity: Prefabricated House Solutions: 4 Architectures."I le faʻaaogaina o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi laupapa masani, na mafai ai ona matou fausia pe tusa ma le 80 pasene o le fale i totonu o le falegaosimea.O le tele o matou fausiaina i le fale gaosimea, o le maualuga foi lea o le tau o le tau.”
Talu mai Aperila 2020, i le masina talu ona amata le faʻamaʻi, ua i ai le "faʻateleina" i talosaga mo fale maualuluga faʻaonaponei, o lana tala lea.
O Brian Abramson, Pule Sili ma na faavaeina le Method Homes, o se tagata fau fale i Seattle e fausia fale e amata mai i le $1.5 miliona i le sili atu i le $10 miliona, na ia faapea mai "o loo gaoioi tagata uma ma mananao e suia o latou olaga" i le tulai mai o le faamaʻi. fai mai.tulaga faigaluega mamao.
Na ia taʻua o le faʻaogaina ma le vaʻaia o le faʻaogaina o mea na faʻapipiʻiina na tosina mai ai le tele o tagata fou na fausia o latou fale."E le gata i lea, o le tele o maketi o loʻo matou faʻagaioia ai e utiuti le aufaigaluega ma konekarate i le lotoifale mo le tele o tausaga, o lea matou te ofoina atu ai se filifiliga vave," o lana tala lea.
Metotia fale o falegaosimea fausia i le 16-22 vaiaso ma faʻapotopoto i luga o le nofoaga i le tasi i le lua aso."Ona latou ave lea i soʻo se mea mai le fa masina i le tausaga e faʻamaeʻa ai, e fuafua i le tele ma le lautele o le poloketi ma le maua o tagata faigaluega i le lotoifale," o le tala lea a Mr. Abramson.
I le fale gaosi Prefab, lea e faʻaaogaina lana lava faiga mo le faʻapipiʻiina o fale gaosi oloa mai panels faʻapitoa ma modules, ua matua malosi le pisinisi o loʻo fausia e le kamupani se fale lona tolu, o se fale faʻapipiʻi atoatoa e mafai ona gaosia i le 800 iunite i le tausaga.
"O la matou polokalama e ofoina atu le fetuutuunai o mamanu ma le faʻaogaina o le laulau ma le aoga o le faʻaogaina i le taimi ma le tau," o le tala lea a Mr. Glenn, ma faʻaopoopo mai e "faʻaogaina mo fale faʻapitoa."
Faʻatūina i le 2016, faʻapitoa le kamupani i fale faʻapitoa na faʻatulagaina e lona lava potu ma faʻataʻitaʻiga lona tolu, faʻatasi ai ma se misiona e "faʻafaigofie le faʻaogaina o le fausaga faʻapitoa," e tusa ai ma Glenn."Mo lenei mea, matou te manaʻomia se fofo faufale e tuʻufaʻatasia i aganuʻu, maualuga ma gafataulimaina le fausiaina o fale: o se fale gaosi oloa ma tekinolosi ma faiga e mafai ai ona faʻavave le faagasologa, sili atu ona faʻatuatuaina, sili atu ona lelei ma faʻaitiitia otaota."
O Dvele, o se tagata fau fale faufale e fa'avae i San Diego, o lo'o feagai ma se fa'atupulaia fa'apena.Na faʻalauiloaina i le lima tausaga talu ai, vaʻa i setete e 49, ma fuafua e faʻalautele i Kanata ma Mekisiko, ma mulimuli ane faʻavaomalo.
"Matou te gaosia 200 modules i le tausaga ma e oʻo atu i le 2024, pe a matou tatalaina le matou fale lona lua, o le a mafai ona matou gaosia le 2,000 modules i le tausaga," o le tala lea a Kellan Hanna, faatonu o le atinaʻe i le kamupani."O tagata e faʻatau o matou fale e faʻaluaina tupe maua ma sili atu tupe maua, ae o loʻo matou o ese mai le masani."
O fale faufale e le na o le pau lea o le filifiliga e le masani ona faʻaaogaina e tufuga faufale ma a latou tagata faʻatau.O pusa fa'ata'ita'i ma fa'alava, e pei o mea na faia e le Lindal Cedar Homes e fa'atatau i Seattle, o lo'o fa'aaogaina e fau ai fale e fa'atau ai fale i le va o le $2 miliona ma le $3 miliona.
"O la matou faiga e leai ni faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga," o le tala lea a le pule o faʻagaioiga Bret Knutson, faʻaopoopo mai o le tului ua tupu i le 40% i le 50% talu mai le faʻamaʻi."E mafai e tagata faʻatau ona filifili mai se paʻu lanu matala.Afai lava latou te tumau i le faiga, e mafai ona latou mamanuina o latou fale i soo se lapopoa ma sitaili latou te mananao ai.
Na ia taʻua e fiafia tagata faʻatau "le eseese o sitaili fale faʻaonaponei ma masani ma fiafia i le fetuutuunai o faiga masani ma faiga."
O Lindal o le kamupani sili ona tele a Amerika i Matu o fale post-and-transom, e masani ona tautua tagata faatau i Amerika, Kanata ma Iapani.E ofoina atu pusa fale, e fai i le va o le 12 ma le 18 masina e fau ai, ma e pei o fale masani, o loʻo fausia i luga o le saite mai pusa uta, o se avanoa mo nofoaga tuʻufua poʻo motu tafaoga e le mafai ona oʻo i le taʻavale.
O Lindal, o lo'o i ai se feso'ota'iga fa'atau fa'ava-o-malo, na faipa'aga talu ai nei ma le kamupani fa'ata'ita'i a Los Angeles Marmol Radziner e fausia se fale e 3,500-square-futu ma fale talimalo i Hawaii.
"O le lelei o meafaitino e matua'i tulaga muamua lava," o le tala lea a Mr. Knudsen.“O la'au o le spruce manino uma i totonu ma mama arasi arasi.E oo lava i le plywood e masani lava ona faia i le arasi manino ma e tusa ma le $1,000 le tau e tasi.”
[Fa'amatalaga a le Fa'atonu: O se fa'amatalaga muamua o lenei tala na fa'aseseina vaega o tovine o Napa Valley ona o fa'amatalaga sese na saunia e le Global Domain.O lenei tala ua mae'a fa'ata'atia e atagia ai o lo'o iai pea le poloketi i le fa'ata'atiaga.]
Copyright © 2022 Universal Tower. All rights reserved. 1211 AVE OF THE AMERICAS NEW YORK, NY 10036 | info@mansionglobal.com
Disclaimer: O le suiga o tupe e mo na'o fa'ata'ita'iga.Ose fa'atatau e fa'atatau i fa'amatalaga lata mai o lo'o avanoa ma e le tatau ona fa'aoga mo so'o se isi lava fa'amoemoe.Matou te le tali atu mo soʻo se gau e te ono maua ona o le faʻaaogaina o nei fesuiaiga o tupe.O tau uma o meatotino o lo'o ta'u mai e le sui sooupu.


Taimi meli: Tes-26-2022