East Prefabricated Fale Gaosi (Shandong) Co., Ltd.

Taliaina le Lumana'i ma Fale Fa'amau Fa'amau

项目20

O lo'o i ai se fa'asologa fou i luga o le tafailagi i le lalolagi o fale, ma e ta'ua o le fale pusa pusa fa'amau.Fanau mai i le mana'o mo le fa'atumauina ma le gafatia, o nei fale tulaga ese o lo'o suia ai le auala tatou te mafaufau ai i le fausaga ma le mamanu.

O fale pusa pusa mafolafola e faia mai pusa ua toe fa'aaogaina, lea e suia i nofoaga fa'alelei, e mafai ona nofoia.E sau i se 'flat pack' format, e mafai ai ona faigofie felauaiga ma faʻapotopotoga.E le gata ina fa'aitiitia ai le taimi faufale ae fa'apena fo'i ona avea nei fale ma se filifiliga talafeagai i nofoaga e ono lu'itau ai fale fa'aleaganu'u.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o fale pusa pusa mafolafola o latou faʻamatalaga lanu meamata.E ala i le fa'aogaina o pusa fela'ua'i fa'aaogaina, o nei fale e fa'alauiloa le toe fa'aaogaina ma fa'aitiitia ai le mana'omia o mea fou.O le tele o lo'o fa'apipi'iina fo'i mea fa'alelei i le si'osi'omaga, e pei o le malosi o le la ma le fa'aaogaina o vai, e sao atili ai i lo latou fa'atumauina.

E tusa ai ma tau, o fale pusa pusa mafolafola e ofoina atu se mea e sili atu ona taugofie nai lo fale masani.O le fa'aogaina o mea toe fa'aaogaina ma le fa'aitiitia o le taimi faufale e matua fa'aitiitia ai le tau atoa.O le mea lea e avea ai i latou ma se filifiliga manaia mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e fai se fale e aunoa ma le gau o le faletupe.

Ole fa'ata'ita'iga fa'atatau ile fale pusa fa'amau mafolafola e toetoe a leai se fa'atapula'aina.Mai le faʻatulagaina i totonu o le mamanu totonu, o tagata e ona le saolotoga e faʻavasegaina o latou fale i latou fiafia.Pe o se fale laʻititi poʻo se fale fogafale tele, o nei fale e mafai ona faʻafetaui i manaʻoga eseese ma olaga.

I se lalolagi o lo'o fa'atupula'ia ai le fa'atumauina ma le taugofie, o fale pusa fa'ato'aga e ofoina atu se fofo lelei.Faatasi ai ma a latou mamanu faʻalelei, tau maualalo, ma natura faʻapitoa, e le o se mea e ofo ai le toʻatele o tagata o loʻo taliaina nei fale fou.


Taimi meli: Iuni-20-2024